Uvildig, økonomisk rådgivning

Vi giver dig økonomisk frihed til drømme

Vi er en af nordjyllands førende indenfor uvildig og uafhængig
rådgivning til familier og virksomheder

Kontakt os for et uforpligtende introduktionsmøde

Uvildig økonomisk rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende introduktionsmøde

Vores kunder udtaler følgende

Vi giver dig overblik og retning
og har fokus på dig og dine drømme

Uafhængig finansiel rådgiver

Uvildig rådgivning

Dine interesser kommer altid først, vi tager os kun betalt for det arbejde som udføres, og vi har ingen andre interesser end at gøre det bedste for dig.

Som uvildige rådgivere tager vi os kun betalt fra dig som kunde. Vi modtager ingen betaling fra 3. part, og alle rabatter vi opnår fra produktleverandører refunderes fuldt ud til dig.

Læs mere om vores rådgivning her

Læs om de forskellige former for rådgivning vi kan tilbyde

Sådan hjælper vi dig

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi behov for at lære dig at kende. 

Vi har også behov for at vide, hvad dine planer er på den længere bane, og hvad du drømmer om.

Book et 15 minutters introduktionsmøde her

Vores værdier

Nærværende

Vi gør vi en dyd ud af at være tilgængelige for dig, og forstå din individuelle situation bedst muligt. Du får samtidig alle ansatte på teamet stillet til rådighed, og vil derfor opleve alle vores kompetencer på tværs. Vi svarer hurtigt på mail, eller sms, hvis du foretrækker det, og vi er altid tilgængelige for dig.

Gennemsigtige

Vi mener, at åbenhed og gennemsigtighed er vigtige elementer når der rådgives om finansielle produkter, som i forvejen kan være svære at gennemskue. Vi bruger derfor tid på at afdække hvad du betaler idag – og du må aldrig være i tvivl om hvad du betaler til os. Åbenhed mener vi nemlig skaber langvarige relationer med dig 

Ordentlige

Vi tror på, at du har behov for en rådgiver, du kan regne med og stole på. Vi tror på, at ordentlighed er vigtigere end nogensinde før, når vi sammen med dig, din familie og din virksomhed skal træffe de rette økonomiske og strategiske beslutninger.

2021

+400

11

Etableret

Kunder der har modtaget rådgivning

Ansatte

Nyheder

Fremtidsfuldmagt

Ved du hvem der skal træffe beslutninger på dine vegne hvis du en dag bliver midlertidigt eller varigt syg eller på anden vis ikke selv kan træffe vigtige beslutninger? Hos DitFinanshus anbefaler vi dig at du overvejer at oprette en fuldtidsfuldmagt, for at sikre at dine ønsker og behov bliver tilgodeset på sikker vis, hvis nødvendigt.

Læs mere »

Oversete fradrag

På din årsopgørelse har du nok fået styr på rubrikkerne omkring din indkomst og dit befordringsfradrag. Men har du husket nogle af de mere oversete ting? Det er vigtigt at kontrollere det fortrykte beløb, der er overført fra din forskudsopgørelse for 2023, for at sikre nøjagtighed.
I denne artikel vil vi komme omkring to af de ofte overset eller glemte emner på årsopgørelsen; Rejseafgifter og renteudgifter af lån med mere end to ejere.

Læs mere »

Investering i pensionselskaber

Vidste du, at investeringer i Pensionsselskaber ofte er et godt valg når vi ser på investeringsomkostninger? Netop investeringsomkostningerne er en vigtig faktor at kigge ind i, da det på den lange bane kan betyde en stor forskel om de årlige omkostninger i procent ligger på 0,5%, 1% eller 1,8%

Læs mere »

Se alle nyheder

Kundecases

Nanna og Martin Dahl

Selvom Nanna og hendes samlever Martin stadig er unge og har mange år tilbage på arbejdsmarkedet, valgte de alligevel at få DitFinanshus til at kigge deres pensioner og tilhørende forsikringer efter i sømmene. Samtidig fik parret lavet en gennemgang af deres samlede økonomi med henblik på at få et bud på, hvordan en 30-årig økonomisk plan kunne se ud for dem og deres to små piger. Det giver nemlig ekstra god mening at fokusere på ens drømme for fremtiden i en tidlig alder, da chancen er endnu større for at nå i mål med ens økonomiske mål og ønsker. 

Læs mere »

Ole og Ulla Søndergård

Som direktør og indehaver af Bones i Hjørring og Frederikshavn har Ole Søndergård og hans medhjælpende hustru Ulla i mange år haft en travl og tætpakket hverdag med mange bolde i luften. De havde derfor et ønske og en drøm om at træde tidligt tilbage fra arbejdsmarkedet og nyde mere tid med hinanden og familien. De valgte, at få en pensionsekspert og økonomisk rådgiver fra DitFinanshus til at komme med deres bud på, hvordan deres drøm kunne realiseres.

Læs mere »

Lars Glinvad

Gennem sit nuværende job som direktør i Vendsyssel FF og en række andre interessante stillinger i erhvervslivet, møder Lars Glinvad mange dygtige fagprofiler gennem hans netværk. Han har derfor altid haft fingeren på pulsen og holdt sig opdateret på, bl.a. hvilke investeringer og økonomiske tiltag, der er værd at forfølge. Derfor valgte han også at kontakte DitFinanshus for at få lavet en 360 graders gennemgang af privatøkonomien for at se, om der gemte sig nogle fordelagtige optimeringer.

Læs mere »

Se alle Kundecases

Vores team

Trine Rubæk

Pension | Formueoptimering | Privatøkonomi

Vivi Nørgaard

Pension | Formueoptimering | Privatøkonomi

Lars Guldager

HR rådgivning

Thomas Houen

Virksomhedsrådgivning | Kreditgivning

Lars Guldager

HR rådgivning

Sanne Svendsen

Marketing | Sociale Medier | Kommunikation

Mads Sørensen

Investering | Formuerådgivning

Sanne Svendsen

Marketing | Sociale Medier | Kommunikation

Trine Rubæk

Pension | Formueoptimering | Privatøkonomi

Thomas Houen

Virksomhedsrådgivning | Kreditgivning

Sanne Svendsen

Marketing | Sociale Medier | Kommunikation

Mads Sørensen

Investering | Formuerådgivning