Uvildig, økonomisk rådgivning

Vi giver dig økonomisk frihed til drømme

Vi er en af nordjyllands førende indenfor uvildig og uafhængig
rådgivning til familier og virksomheder

Kontakt os for et uforpligtende introduktionsmøde

Uvildig økonomisk rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende introduktionsmøde

Vores kunder udtaler følgende

Vi giver dig overblik og retning
og har fokus på dig og dine drømme

Uafhængig finansiel rådgiver

Uvildig rådgivning

Dine interesser kommer altid først, vi tager os kun betalt for det arbejde som udføres, og vi har ingen andre interesser end at gøre det bedste for dig.

Som uvildige rådgivere tager vi os kun betalt fra dig som kunde. Vi modtager ingen betaling fra 3. part, og alle rabatter vi opnår fra produktleverandører refunderes fuldt ud til dig.

Læs mere om vores rådgivning her

Læs om de forskellige former for rådgivning vi kan tilbyde

Sådan hjælper vi dig

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi behov for at lære dig at kende. 

Vi har også behov for at vide, hvad dine planer er på den længere bane, og hvad du drømmer om.

Book et 15 minutters introduktionsmøde her

Vores værdier

Nærværende

Vi gør vi en dyd ud af at være tilgængelige for dig, og forstå din individuelle situation bedst muligt. Du får samtidig alle ansatte på teamet stillet til rådighed, og vil derfor opleve alle vores kompetencer på tværs. Vi svarer hurtigt på mail, eller sms, hvis du foretrækker det, og vi er altid tilgængelige for dig.

Gennemsigtige

Vi mener, at åbenhed og gennemsigtighed er vigtige elementer når der rådgives om finansielle produkter, som i forvejen kan være svære at gennemskue. Vi bruger derfor tid på at afdække hvad du betaler idag – og du må aldrig være i tvivl om hvad du betaler til os. Åbenhed mener vi nemlig skaber langvarige relationer med dig 

Ordentlige

Vi tror på, at du har behov for en rådgiver, du kan regne med og stole på. Vi tror på, at ordentlighed er vigtigere end nogensinde før, når vi sammen med dig, din familie og din virksomhed skal træffe de rette økonomiske og strategiske beslutninger.

2021

+400

11

Etableret

Kunder der har modtaget rådgivning

Ansatte

Nyheder

Årsopgørelse 2023

Fra på mandag den 11. marts kan du se din årsopgørelse på skat.dk, men allerede fra i dag forventer Skat at blive klar til at du kan få adgang.

Årsopgørelse er dit overblik over dit personlige regnskabsår for det foregående år, og det er derfor vigtigt at tjekke den igennem. For at hjælpe dig på vej, har vi i DitFinanshus kigget nærmere på skat.dk og hvad du bl.a. skal tjekke på din årsopgørelse:

Læs mere »

INVESTERINGS-SALON FOR KVINDER

Kvinde økonomi event med DitFinanshus og aktiemor.dk

Drømmer du om at komme igang med at investere?
Men har du brug for lidt hjælp til at komme igang, så har vi den helt oplagte mulighed for dig.

Læs mere »

Velgørenheds-padel med DitFinanshus

Vi samler ind til kroniske syge børn i DK, der har brug for det – og du kan være med. Så kom med søndag den 11. februar 2024, når DitFinanhus sammem med SMILfonden og  øvrige sponsorer inviterer til velgørenhedsturnering i Padel

Læs mere »

Se alle nyheder

Kundecases

Ole og Ulla Søndergård

Som direktør og indehaver af Bones i Hjørring og Frederikshavn har Ole Søndergård og hans medhjælpende hustru Ulla i mange år haft en travl og tætpakket hverdag med mange bolde i luften. De havde derfor et ønske og en drøm om at træde tidligt tilbage fra arbejdsmarkedet og nyde mere tid med hinanden og familien. De valgte, at få en pensionsekspert og økonomisk rådgiver fra DitFinanshus til at komme med deres bud på, hvordan deres drøm kunne realiseres.

Læs mere »

Lars Glinvad

Gennem sit nuværende job som direktør i Vendsyssel FF og en række andre interessante stillinger i erhvervslivet, møder Lars Glinvad mange dygtige fagprofiler gennem hans netværk. Han har derfor altid haft fingeren på pulsen og holdt sig opdateret på, bl.a. hvilke investeringer og økonomiske tiltag, der er værd at forfølge. Derfor valgte han også at kontakte DitFinanshus for at få lavet en 360 graders gennemgang af privatøkonomien for at se, om der gemte sig nogle fordelagtige optimeringer.

Læs mere »

Michael Rottbøll

Da Michael Sederberg Rottbøll gik selvstændig for 24 år siden og senere etablerede konsulentfirmaet Quercus Group tilbage i 2012, valgte han at fortsætte med de pensions- og forsikringsdækninger, han havde tegnet i det pensionsselskab, som var tilknyttet den daværende arbejdsgivers firmapensionsordning. Det var nemt og bekvemt og Michael var tilfreds med ydelserne og samarbejdet med pensionsselskabet. Men efter en dialog med DitFinanshus, valgte han at få kigget hans setup efter i sømmene og det sparede ham for mange tusinde kroner om året. Samtidig opnåede han nogle mere favorable dækninger og en betydelig større pensionsopsparing.

Læs mere »

Se alle Kundecases

Vores team

Trine Rubæk

Pension | Formueoptimering | Privatøkonomi

Vivi Nørgaard

Pension | Formueoptimering | Privatøkonomi

Lars Guldager

HR rådgivning

Thomas Houen

Virksomhedsrådgivning | Kreditgivning

Lars Guldager

HR rådgivning

Sanne Svendsen

Marketing | Sociale Medier | Kommunikation

Mads Sørensen

Investering | Formuerådgivning

Sanne Svendsen

Marketing | Sociale Medier | Kommunikation

Trine Rubæk

Pension | Formueoptimering | Privatøkonomi

Thomas Houen

Virksomhedsrådgivning | Kreditgivning

Sanne Svendsen

Marketing | Sociale Medier | Kommunikation

Mads Sørensen

Investering | Formuerådgivning